Communita |Atelier | Wintergarden
21770
single,single-portfolio_page,postid-21770,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Wintergarden

Expansion of the Bellevue Hyatt Regency hotel included renovation of the Bellevue Place Wintergarden, a gathering place and hub to the complex of hotel, restaurants, and office tower. A basalt clad and blackened steel water feature diffuses sound within the large atrium space, providing a tranquil edge to the elevated registration area of the hotel and focal point for adjacent quiet seating, meeting and circulation space. Groves of timber bamboo create a comfortable canopy to floor level activities while providing a vertical accent beneath the glazed dome ceiling.