Communita |Atelier | Soundview Park
21824
single,single-portfolio_page,postid-21824,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Soundview Park

In collaboration with the Soundview Park Committee and the Seattle Parks Department, Atelier prepared both Master Plan and Construction Documents for renovation of an existing community park space. The Master Plan, funded by a Department of Neighborhoods Small and Simple Matching Fund award, focused on reclaiming the aging, neglected open space as a park representing the spirit and pride of the Soundview Community. A series of public meetings helped hone the community’s desire to realize a safe and welcome park experience. Selective clearing and sensitive site grading provided clear sightlines throughout to deter undesirable activities, while maintaining the majority of the existing mature trees on site.

Location:

Seattle, WA