Communita |Atelier | Fountain Court
21802
single,single-portfolio_page,postid-21802,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Fountain Court

Anchoring Bellevue Squares’ primary east pedestrian entry and terminus to the City’s new N.E. 6th Pedestrian Corridor, the fountain within the space was overlooked and dated. In concert with street frontage landscape improvements Atelier was charged with updating the existing feature utilizing the existing primary mechanical systems and basic footprint until a major redevelopment of the Squares’ entry and court space was directed. The resulting redesign successfully updated the character of the water effect, level of finish and materials as well as the courts’ function as gathering and meeting space.